lördag 16 april 2011

Man väljer själv, helt enkelt!

Jag föreställde mig att de som valde att resa till våra (alltså CiaoAlbas) resepaket, tänkte att de skulle ta några veckors bilande, eller luffande i Europa. Ett av våra paket i Alba skulle då kunna vara skönt att stanna till vid för något lite mera varaktigt och ordnat, aktivt och tryggt som ett tydligt mål och inslag i rundresan. Vill man ha hjälp med att planera rundresan innanför Italiens gränser och boka hotell och liknande jobbar vi också för det. Det finns så mycket att göra och se! De gästerna har vi hittills inte haft. De flesta har valt att flyga till Milano eller Bergamo för att spendera fem aktiva dagar i Alba. September och oktober drar gäster för cykling och vandring på egen hand. Men för det mesta vill våra gäster att vi ändå sätter ihop ett program till dem. Vi har t.o.m. bokat bord på restaurangerna för varje kväll under hela vistelsen för somliga och födelsedagsmiddagar och , ja … allt möjligt! Men det är gästerna som väljer aktiviteter och tema. Även om vin kan tänkas vara i fokus kanske det är annat som resenärerna själva har önskemål att få koncentrera sig på.

Det fina med Piemonte är att regionen har så mycket att erbjuda. Man kan vandra i Medelhavsalperna på sommaren och vandra och cykla över hela resten av regionen under vår, sommar och höst. 
Det finns fantastiska vandringsleder genom all möjlig slags natur. Förutom bergen finns det delar av regionen som är välputsade med vackert anlagda vinodlingar, andra delar är vildare. De uppskattade nationalparkerna bidrar till den möjligheten.

Kolla vår hemsida! Hör av er om ni har frågor kring vad vi kan göra för er eller någon ni känner - från det lilla till det stora!

Ååhh, nu längtar jag ner dit igen … Måtte sommaren raska på!


Anna


2 kommentarer: