lördag 7 januari 2012

Förväntansfullt …

… ser syster Helene och jag fram emot vad som komma skall 2012. Nyheter för i år är paketresorna under påsk- och Kristi Himmelfärdsveckan. Självfallet finns sommarpaketen kvar och vi har redan lagt och spikat offerter för både vår- och höstresenärer som vill resa på egen hand. Vi har grejat, donat och skräddarsytt för både större gäng och några få åt gången. Vissa vill göra det ena, några vill göra det andra – vi har t.ex. bokat in golfdagar för en del av dem – en del vill uteslutande vandra och prova vin och andra vill ha hyrbil … och prova vin.
Våra viner är fortfarande fantastiska och jag strävar på med att söka upp restauranger som kan tänkas vilja ha dem i sitt sortiment.
Jag har i veckan levererat tryffel-produkter till ett par butiker. I förra veckan demade jag dem i en butik och lyckades se till att butiken fick sålt iväg rätt många burkar! Märket Ori di Langa har bytt kläder under vintern och kommer att behålla garderoben framöver. Nya produkter släpps i år, bl a choklad med ny smak: amaretto. Den är inte likörig alls men har en tydlig mandelsmak, faktiskt mandelmasseaktig, med amarettobiscotti-krisp! Jättegod!

A presto
Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar