måndag 29 juni 2015

Tack för feedback!

Lite bekymrad gick jag på leden mot Barolo häromdagen. Årets, hittills, för övrigt mycket nöjda gäster (det tackar vi för) säger att vägbeskrivningarna inte stämde, inte var tillräckliga eller för detaljerade. Märkligt ... Helene och jag gick lederna under påskveckan och uppdaterade dem därefter. Måste ju kolla då vad som är tokigt!

Helt riktigt! Sedan vi vandrade mot Barolo i påskas har det hänt lite grann på just den leden. Jag förstår att vår vägbeskrivning verkade helt stollig. Förändringarna beror på regn och vinböndernas behov att göra det som är bäst för vinodlingarna. Därmed stämmer inte kartor över lederna helt heller. För den äventyrlige är det en utmaning snarare än ett större problem - för den orolige kanske bara oroligt! Det är dock inte någon större risk att man skulle försvinna i ett intet av vinodlingar -  här befinner vi oss trots allt mitt i civilisationen. Det brukar inte ta så lång tid innan man hittar rätt trots allt.

Naturen är starkare än CiaoAlba ... men det är fortfarande lika vackert omkring mig.

 
 
Tack alla som ger oss den feedback som vi så väl behöver för att bli så bra som möjligt! Vi uppdaterar vägbeskrivningarna!
 
Från Alba ...
 
A presto
Anna
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar