torsdag 8 mars 2012

Planera nu!


Vi har haft en del att göra i februari! Himla kul! Det föranleder att jag uppmanar alla som vill resa ner till Piemonte och området kring Alba att planera sin resa nu! Det är faktiskt redan svårt att hitta rum över vissa datum i september och oktober. Först är det ju skördetider och vinfestival och sen är det tryffelfestival. Redan från andra veckan i september kan det vara mycket svårt att få tag i nånstans att bo. Men vi gör vad vi kan för dem som vill ner och vara med om alla dofter och den härliga, upprymda atmosfären just då. Det är inte sagt att det är helt omöjligt.

Några vill fortsätta sin vistelse efter upplevelsepaketet i sommar på egen hand – vissa i Piemonte, andra i Ligurien. Så gott att vi har de fina, goa kontakter vi har i båda områdena!


Och som vanligt när det börjar våras börjar jag längta förskräckligt till Alba igen – syrran likaså. Vi pratade länge i telefonen igår om våra minnen från våra resor, fnittrade gott åt knasiga saker vi har gjort eller varit med om. Eftersom vi har haft så mycket att göra nu har vi ju också haft mycket att göra med hotellet som vi allra mest anlitar i Alba och längtar ännu mer när vi pratar med personalen där. Förutom lite Alba-skvaller har vi naturligtvis fått rapport om väder och vind – den väntade våren där beter sig väldigt konstigt.  För två veckor sen hade de 50 cm snö inne i centrala Alba, några dagar senare 20 grader varmt och i tisdags morse snöade det igen. Vädergudarna är tokiga!

Men i sommar lär det väl ändå inte vara snö där!? Följ med oss ner och kolla vettja! 




A presto!
Anna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar