tisdag 8 februari 2011

Jag längtar … så välkomna!Åh, vad jag ser fram emot sommaren! Då vet jag att jag får ta hand om gäster och visa allt det fina jag skriver om och vill dela med mig av. Jag kan bara hoppas att de känner och ser en bråkdel av det jag känner och ser av atmosfären, människorna, vinet och maten. Möten med människor är dessutom alltid givande i sig.

Men det är också förfärligt roligt att sätta ihop ett program till dem som vill resa på egen hand och veta att de har härliga platser att utforska helt själva. Vi har då visserligen kanske ordnat så gott som allt åt dem, men de behöver inte ta hänsyn till att jag pockar på deras uppmärksamhet. 

Hittills har våra gäster och kunder varit väldigt glada och nöjda med sina resor och vi tänker fortsätta att se till att det blir så. Vi tar hand om par som vill ha en romantisk resa, kill- eller tjejgäng som vill cykla sig till sina upplevelser och få hjälp med planering, kartor och cykelhyra, eller kompisgäng som vill fira någons födelsedag med vistelsen och önskar hjälp med att boka hotell, vinprovningar och middagar. Företag har vänt sig till oss för att lägga konferenser i området kring Alba och bokat in olika intressanta och avkopplande aktiviteter emellan arbetspassen

.
Jag längtar … så välkomna!


Anna
  

8 kommentarer:

 1. Det ser såå mysigt ut!! Härliga bilder!
  kram

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga minnen det väcker!!!!!1

  SvaraRadera
 3. Åh, så härligt det ser ut! Längtar till Italien!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Italien är underbart, speciellt tidigt på våren, ljuset, jag älskar ljuset då. Var några år sedan vi åkte dit på våren men nu blev jag inspirerad igen!
  Agneta
  p.s. och på den tiden det begav sig åt vi tryffel när vi var där, mumsigt värre, men det var som sagt några år sedan det också! d.s.

  SvaraRadera
 5. Fina & roliga bilder, jag skulle önska resa i detta fantastiska landskap omväxlande med cykling och vinprovning och god mat:)

  SvaraRadera
 6. Håller med Agneta om våren. Det skimrar liksom ... Och jag tycker ju förstås att det är riktigt kul med omväxlingen Katta! Kul ni tittar in! :)
  Anna

  SvaraRadera
 7. VILKA UNDERBARA BILDER:::Å ANNA Du ser ut precis som jag tänkt mej kram å lycka till MVH SUSANN...

  SvaraRadera
 8. Tack Susann! Rart av dig! Kram till DIG!
  Anna

  SvaraRadera